Cégünk családi vállalkozásban, a hagyományokra épülve 100%-ban magyar tulajdonban 0% hitelből alakult melyet az elmúlt időszakban is megőrzött. Fontos szerepet játszott a szakma választás is az asztalos-ács szakma generációk óta a családunkban meghatározó szerepet tölt be. Már az első időktől kezdődően saját bemutatótermet tartottunk fönn. Vállalási területünk pedig egész Magyarországot lefedi.

Ez a stabil családi háttér is fontos szerepet játszott a megalakulásban valamint az a felismerés, hogy Magyarországon is kialakult az a polgári réteg aki ugyan nagy nyugat európai gyártók magas minőségi szintjén szeretne vásárolni de természetesen a magyar sajátosságokra jellemző áron.

Így már cégünk megalakulásakor egyértelmű volt, hogy csak ebben a szemléletben működhetünk, az általunk használt alapanyagok mindegyike rangos nemzetközi díjak tulajdonosa. Nagyon komoly figyelmet fordítunk ügyfeleinkre, így néhány egyeztetés után pontosan tudjuk milyen bútor lenne számára az ideális, mekkora hely áll rendelkezésre, a konyhabútor maximális térkihasználása mellett a megfelelő ár kialakítására is nagy hangsúlyt fektetünk.

Nálunk minden bútor egyedileg személyre szabva készül, mindamellett, hogy pl: nincs egyedi felár így leendő ügyfeleink lehetőségei ami a bútor méreteit illeti végtelen. Hogy nincs egyedi felár ez csak úgy működhet, hogy pl.: saját szabászattal, fújóműhellyel rendelkezünk. Minden bútor saját teherautóink segítségével jut el ügyfeleinkhez. Az elmúlt években több igen komoly referenciát képviselő munkában vettünk részt, valamint sok ügyfelünk érkezett országhatáron kívülről vagy magyarországi vagy több esetben külföldi lakásába készültek bútorok pl.: Németországból, Olaszországból, Angliából stb.

A weboldalunkon található képeken látható bútorok mindegyike saját műhelyünkben készült. Mi más tollával nem ékeskedünk. Biztosan Önnek is feltűnt már, hogy sok hazai cég is sajátjaként mutat be weboldalán külföldi neves tervezők bútorait. A valóság azonban az, hogy ezeknek a cégeknek a többsége nem is képes elkészíteni ezeket a bútorokat.

Cégünk N'Kara Design Techno Plusz néven látta meg a napvilágot. A nevünk rögtön négy különböző dologra, szemléletre utal: N'Kara (Attila Isten Ostora című film főhősnője aki valójában Ildikó néven szerepel a Hun / Magyar őstörténetben), a Design a mindig aktualizált stílusra utal, a Techno nem a zenei irányzat iránti elkötelezettségünkre utal hanem a technológiai megoldásokra, a Plusz pedig azt a plusz tudást, utána járást, lelkiismeretességet jelenti amit pluszba teszünk bele az általunk tervezett és készített bútorokba.

A múlt év termése, hogy cégünk a lakberendezés, belsőépítészet, bútorkészítés mellett belevágott az élelmiszer ipari csomagoló és tálalóeszközök forgalmazásába is így Magyarország több száz pizzériája és étterme tőlünk vásárolja az egyedi olasz pizzakartonokat, pizzadobozt, elviteles edényt stb. ( bővebben itt )

Egyedi bútor, pizzakarton és egyéb termékeink forgalmazásához továbbra is várjuk cégek, viszonteladók jelentkezését is.

Minőségi egyedi bútorok tervezése kivitelezése, lakberendezés, belsőépítészet, bútorkészítés