A felhasznált kiemelkedően magas minőségű alapanyagaink biztosítják, hogy tartós, igényes minőségi bútorokat készítsünk, az általunk használt alapanyagok mindegyike rangos nemzetközi díjak tulajdonosa. Sajnos ma még túl gyakran magasabb értékű a design és az optika mint a minőség. Sok gyártó olcsó ajánlatánál még az ár van előtérben a minőséggel szemben. Az N'Kara Bútorok élettartamát évtizedekre tervezzük, ezért az alapanyagokat Európa vezető gyártóitól szerezzük be. Gondoljon a több évtizedes örömteli használatra és ne hagyja ki a komfortot és ergonómiát új bútorából.

Vasalat

 

 

Korpusz

Bútoraink korpuszai (szekrénytest) láthatatlan módon vannak összeépítve, ami hosszú élettartamot, nagy stabilitást és esztétikus megjelenést biztosít. A szekrénytest alkatrészei szín azonos ABS élzárást kapnak, nem csak a látszó élen, hanem mindenhol, hogy megfeleljenek a konyhákban, fürdőszobákban fellépő igényekkel szemben, például víz, pára, hő. Az N'Kara Bútorok sajátossága a választható szín, és színazonosság, ez azt jelenti, hogy a szekrénytest minden része oldalak, polcok, hátfalak, élzárások, több ezer szín közül választhatók és szín azonosak, nem úgy mint más gyártóknál, hogy csak fehér színű lehet. Szintén az N'Kara Bútorokra jellemző a választható szerkezeti kialakítás például vízálló, tűzálló, vagy az átlagosnál magasabb kopás és vegyszerállóság.

Front

A bútor frontja (ajtó, fiók) sokféle alapanyagból készülhet például: laminált bútorlap, 3D vákuumfóliázott MDF lap, fafurnérozott lap, festett, akril, üveg, tömör fa, lehet matt, magasfényű attól függően, hogy kinek mi az elképzelése. Egyvalami viszont közös minden általunk gyártott bútornál és bútorfrontnál, a hozzáállásunk, legyen szó olcsóbb vagy drágább N'Kara Bútor-ról, a tökéletesség és a precíz kivitelezés, ami már messziről látszik a pontos illesztések, a tökéletesen összefutó egységes rajzolat ami végigfut a bútor teljes egészén, és a Világszinten is ritka, maximum 2 mm-es ajtó és fiók hézagok.

Konyhai munkapultok

A konyhai pultok munkafelületek, így fontos szempont annak felületi minősége, kopásállósága. Konyha és fürdőszoba bútorokhoz gyártunk, illetve forgalmazunk, a kedvező árú standard konyhai munkalapoktól kezdve az egyedi méretű és egyedi formájú magas karc és kopásállóságú HPL és aglomerált munkalapot, Corian®, Montelli®, természetes kő, gránit, márvány, Lechner® kerámia, üveg valamint fafurnérozott és tömör fa munkalapokat hazai és egzóta alapanyagokból.

 

Tartós, igényes minőségi bútor, csúcsminőségű alapanyagokból